testa

testa

Beuningse verf in Beiroet

BEUNINGEN – Beiroet krijgt haar kleur weer een beetje terug. Containers met resten verf van InterChem uit Beuningen, het bedrijf van MDBC – Voorzitter: Rens Zwanenburg, gaan richting de stad, om bij te dragen aan de wederopbouw na die verwoestende explosie begin augustus. Maar de verf moet eerst gesorteerd worden. Onder meer de Libanese Clara en Micha helpen een handje.

Klik op de afbeelding hieronder voor het volledige bericht!

 

 

Covid-19

De door de Spaanse overheid extra genomen maatregelen om het verspreiden van het Covid-19 virus zoveel mogelijk tegen te gaan heeft ons als bestuur, met pijn in het hart, moeten doen besluiten om de bijeenkomst van mei niet door te laten gaan. Ook hebben wij besloten de Haringparty van 20 juni naar de zomer van 2021 te verplaatsen. Wat betreft de geplande meeting van juni, om toch het sociale aspect van onze vereniging nog zoveel mogelijk intact te houden, waarbij wij uiteraard mede afhankelijk zijn van de wellicht nog door de Spaanse overheid te nemen maatregelen, hebben wij nog geen beslissing genomen.

Wij, als bestuur, stellen de gezondheid van onze leden, partners van onze leden en overige als topprioriteit, waarbij het sociale aspect van onze vereniging in deze bijzondere tijd, helaas maar uiteraard voor moet wijken.

Laten wij hopen dat de genomen maatregelen op korte termijn de benodigde effecten gaan opleveren, zodat wij allen in goede gezondheid binnen afzienbare tijd het normale leven en onze sociale contacten binnen de MDBC, weer kunnen gaan oppakken.

Alhoewel wij elkander de komende tijd hoogstwaarschijnlijk niet fysiek gaan zien, kunnen wij elkaar altijd, in het kader van verbinding, via onze website en Facebook pagina op de hoogte houden van datgene wat ons nu dagelijks bezighoudt.

Pas goed op jullie zelf, houd voldoende afstand en blijf vooral gezond.

Algemene Leden Vergdering 3 maart

Klik op deze link voor een foto-overzicht van de ALV, gehouden op 3 maart 2020.

Als lid kan je ons laten weten wat je vond van deze bijeenkomst door een paar korte vragen te beantwoorden. Alvast zeer bedankt. Beantwoord hier de vragen.

Bijeenkomst 10 dec: Hein Heijen, beïnvloedingspsycholoog

Op 10 december kregen we een buitengewoon interessante lezing van gastspreker Hein Heijen, beïnvloedingspsycholoog. Ook te gast was Charo van Hulst die zich al jaren inzet voor Debra, de Spaanse organisatie die hulp biedt aan “Butterfly children”, verwijzend naar de tere huid van kinderen die aan deze ziekte lijden. Zij nam een cheque in ontvangst van 2.000 euro, namens alle leden van de MDBC.

Klik op deze link voor een foto-overzicht.

Ondernemersdag 1 oktober: Tip, Flop, Top

Op 1 oktober vond onze jaarlijkse Ondernemersdag plaats. Zes locale Nederlandstalige ondernemers presenteerden zichzelf en hun bedrijf en deelden met het publiek hun grootste successen, missers en tips. Na afloop werd er door de jury een winnaar gekozen. Dit jaar ging de prijs naar Benjamin van Roekel van Nuevo & Sur Beach club.

Hier vindt u een fotoverslag.

Bijeenkomst 3 sept 2019: Bodegas Bentomiz

Op 3 september bezochten wij de prachtige Bodegas Bentomiz waar we een informatieve rondleiding kregen met een wijnproeverij. Vervolgens werd er een geweldige lunch geserveerd met nog meer heerlijke wijn.

16e Edite Haring Party

Met plezier kijken we terug op een zeer geslaagde Haring Party op zaterdag 15 juni. Iedereen zag er schitterend uit en de sfeer was voortreffelijk! Veel dank aan alle aanwezigen en natuurlijk onze sponsors.

Klik hier om de foto´s van de Haring Party te bekijken.

ALV 2019

Op 5 maart vond de Algemene Ledenvergadering plaats. Deze dag traden President Kaspar Huijsman en algemeen bestuurslid Bert Riemslag af. Heel veel dank voor al jullie inzet de afgelopen jaren!

Vervolgens werd het nieuwe bestuur aangesteld dat nu bestaat uit de volgende leden:
President: Rens Zwanenburg
Penningmeester: Marjan Schut
Algemeen Bestuurslid: Eduard Megens
Secretaris: Miriam Levie

Hierbij het fotoverslag.

Bijeenkomst 5 februari 2019: Marbella International University College

Dinsdag 5 februari ontmoetten wij spreker Christophe de Landtsheer in zijn eigen werkomgeving, de Marbella International University College.

Christophe is Professor Business Management aan het MIUC en tevens actief als consultant in corporate finance. Naast een academische carrière is Christophe (mede)-oprichter van een aantal ondernemingen in de ICT. Lees hier meer over Christophes bio. Tijdens zijn lezing verhaalde Chris over zijn carrière en het unieke karakter van deze universiteit.

Aansluitend werd geluncht in de Monkey Club van Puente Romano. Het weer was schitterend en de lunch voortreffelijk.

Deze link leidt naar een foto-overzicht van de bijeenkomst.