Yves Marynen

Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar besloten van Antwerpen naar Marbella te verhuizen. We wilden een minder gejaagd leven, meer zon, gezondere lucht, een ander onderwijssysteem en outdoorleven voor onze jonge meisjes. Begin 2018 zijn we hier komen wonen en we hebben het ons nog geen seconde beklaagd. Wat een heerlijk leven hier!
Ik heb jarenlange ervaring in de evenementensector in België en heb besloten hier in dezelfde sector te duiken. In het voorjaar van 2019 start ik BeLounge op, een bedrijf dat exclusieve tenten zal verhuren. Wat we aanbieden is een totaalconcept: unieke tenten, vloeren, verlichting, meubels, accessoires, decoratie, verwarmings- of verkoelingselementen en dat allemaal volledig aangepast aan de smaak en stijl van de klant, gepaard gaande met veel oog voor detail, afwerking en een service die in Spanje ongezien is.

Ondertussen ben ik al volop bezig met de verdeling van 2 exclusieve meubelmerken: Sixinch en Studio Stirling. Sixinch is van Belgische makelij en heeft door zijn eigen, gepatenteerde coating en unieke, creatieve designs een geweldige aantrekkingskracht op mensen die houden van design. Studio Stirling is een Zuid-Afrikaans merk dat de, op dit moment zeer gegeerde, hangstoelen vervaardigd. De materiaalkeuze is overwegend licht staal en je hebt ze in allerlei kleuren. Ook deze zijn met de hand gemaakt en exceptioneel. Onder de naam Meublaria Europe zal ik in de toekomst nog meer buitengewone meubelen verkopen.

U kan mij volgen op:
https://www.facebook.com/meublariaeurope/
https://www.instagram.com/meublariaeurope/
https://www.linkedin.com/in/yves-marynen-b619286/