Rens Zwanenburg

Rens Zwanenburg is als bestuurder/voorzitter actief voor de Verenigde Milieubedrijven te Woerden, de Vereniging Afvalbedrijven te s’ Hertogenbosch en de VIA (Vereniging Interprovinciale Afvalverwerkende Bedrijven.

AWARD WINNING
Rens is bestuurder en DGA van het InterCheM en Inter-GreeN welke onlangs is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Recycle Branche in Nederland. InterCheM / Inter-GreeN dingt mee naar de Nationale Succes Award welke op 4 februari 2016 door Jan-Peter Balkenende zal worden uitgereikt. Lees hier alles over de AWARD.

InterCheM is enerzijds een servicegericht afvalinzamelings-, afvalverwerkings- en recyclingbedrijf van gevaarlijk afval en anderzijds een producent van oplosmiddelen en chemische producten, zoals oplosmiddelen en reinigers.

Inter-GreeN loopt voorop in het ontwikkelen van processen waarbij grondstoffen uit de verfindustrie, die anders in het milieu terecht zouden komen, worden herwonnen en opnieuw gebruikt voor de productie van halffabricaten voor lakken en coatings. Sind medio 2015 zijn verven van Inter-GreeN ook beschikbaar op de Spaanse markt en de website van Inter-GreeN is inmiddels beschikbaar in 4 talen. Klik hier voor de website en bekijk hier de explaner (video).

Rens is de laatste jaren actief om startende ondernemers met goede initiatieven, welke vooral geënt zijn op duurzaam ondernemen, “op weg te helpen”


Inter-Che-M B.V.
Postbus 9, 6640 AA BEUNINGEN
Platinawerf 22-26, 6641 TL BEUNINGEN
www.interchem.nl
Inter-GreeN B.V.
Postbus 9, 6640 AA BEUNINGEN
Platinawerf 22-26, 6641 TL BEUNINGEN
www.inter-green.eu

Rens Zwanenburg – DGA
T: +31 24 678 02 00
E: LZwanenburg@interchem.nl

This post is also available in: Engels