René Savelberg

Na opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten werkte René veertien jaar bij McDonald’s NL, waarvan zeven jaar als algemeen directeur. Ook heeft hij als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de VS opgericht.

In 2014 startte René met McSense Business Accelerators, dat organisaties adviseert op het gebied van groeiversnelling en prestatieoptimalisatie. Hij gelooft in de kracht van betrokken medewerkers die permanent gefocust zijn op de markt, de klant en groei. Daarnaast is hij actief als keynote speaker, publicist en auteur op het gebied van exponentiële groeiversnelling, omzetverdubbeling en duurzame groeikracht.

Bedrijfsactiviteiten
Advisering en begeleiding van MT’s en DGA’s op het gebied van Groeiversnelling, geven van Groeikracht Sessies en Keynotes (“Het Geheim van Groeikracht”).

Eén van de belangrijkste lessen die René opdeed tijdens zijn werkzame leven: de wereld verandert voortdurend, dus zorg dat je maximaal scherp en wendbaar blijft zodat je tijdig kunt schakelen. Bestel hier zijn boek: Het geheim van groeikracht.