Martin Faessen Mendiela

Martin is gecertificeerd volgens de Spaanse LCCI in hypotheekbegeleiding voor residenten en niet-residenten in Spanje. Hij werd geboren in Málaga en is opgegroeid in Nederland waar hij zijn opleiding volbracht. Na een carrière van ruim 12 jaar bij Banco Sabadell trad hij in 2016 in dienst van WeCare Mortgages waarvan hij nu de eigenaar is.

Door de jarenlange ervaring en het feit dat WeCare Mortgages op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op hypotheekgebied kunnen wij de klant service op maat bieden. Door ons uitmuntende trackrecord bij Spaanse hypotheekverstrekkers zijn wij in staat exclusieve voorwaarden van Spaanse hypotheken te onderhandelen. Een unieke positie die we in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd én waar onze klanten de vruchten van plukken.

In de dagelijkse praktijk berekenen wij de haalbaarheid van een Spaanse hypotheek door middel van onze HypotheekCheck en organiseren wij snel en betrouwbaar hypotheken in Spanje. Dit doen we op basis van feitelijke berekeningen, het onderscheppen van onnodige extra kosten van aanverwante producten en met een duidelijk stappenplan.

 

 

 

 

Calle Skandia 2
29640 Fuengirola – Málaga
Spanje
Tel: +34 952 263 023  / +34 622 950 030
E-mail: martin@wecaremortgages.com
Web: www.wecaremortgages.com
Web: www.spanjehypotheek.com