Marjan Schut

Marjan was tot 2009 DGA van Abiding Holding en is heden ten dage voorzitter van Ellas en Managing partner van Especial Life, het Nederlandstalig Magazine aan de Costa del Sol.

Ellas is een netwerkorganisatie van vrouwelijke Nederlandstalige ondernemers aan de Costa del Sol met als doelstelling zijn het faciliteren van de contacten tussen Nederlandstalige vrouwen in business en het initiëren van informatie uitwisseling die het ondernemingsleven van deze vrouwen veraangenaamd.

ESpecial Life is een Nederlandstalig magazine, gelanceerd in 2014 dat tweemaandelijks wordt verspreid. Onze doelgroep bestaat uit Belgen en Nederlanders aan de Costa del Sol. Het blad beslaat een breed spectrum aan nieuwsartikelen zoals: kunst, lifestyle, persoonlijke verhalen, gezondheid, eten, the outs- and abouts, et cetera.

Abiding Holding
Abiding is een bemiddelingsbureau voor bedrijfsgerichte kinderopvang (Hop Marjanneke, Kinderopvang & Bedrijven B.V.) met als activiteiten: het adviseren, opzetten en uitvoeren van kinderopvangregelingen binnen zowel corporate omgeving als publieke omgeving, het volledig ontzorgen van zowel opdrachtgevers, kinderopvangvoorzieningen en opdrachtnemers met betrekking tot alle administratieve, contractuele en financiële regelingen.

Hiertoe behoorde ook de formule Kate & Harry, kinderonthaalhuizen.
Kate & Harry is een franchise formule waarbij vrouwen worden opgeleid tot zelfstandige ondernemers in de kleinschalige kinderopvang. De opleidingen hiervoor zijn in samenwerking met ROC Nederland ontwikkeld.

This post is also available in: Engels