Kaspar Huijsman

Kaspar Huijsman is founder en directeur van Hugo Investing. Kaspar was nauw betrokken bij de oprichting van Alex Vermogensbank in Nederland. Daarna heeft hij Alex Spanje opgericht wat daarna overging naar BinckBank. Tot 2021 is hij Country CEO van BinckBank Spain part of Saxo Bank geweest.

Kaspar is al sinds 2016 President van de Supervisory board van MultiSafePay. Hij is bovendien 8 jaar lang voorzitter geweest van Marbella Dutch Business Club.

Wie is Hugo?

Hugo is een gereguleerde broker die zorgt voor beleggers. Hugo’s klanten hebben een veilige bankrekening bij Saxo Bank, onder bescherming van de Deense Financiële Toezichthoudende Autoriteit (FSA). Hugo’s team helpt beleggers al 17 jaar in Spanje. Kom langs bij Hugo op de Golden Mile in Marbella.

Bij Hugo heeft u de vrijheid om uw eigen beleggingskeuzes te maken. Hugo biedt u het bekroonde platform van Saxo Bank samen met onze gedegen kennis en ervaring. Deze combinatie biedt onze cliënten zekerheid en vertrouwen bij het beleggen.

Hugo Investing powered by Saxo Bank heeft een toegewijd team met een passie voor beleggen. Wij zijn het voormalige BinckBank Spanje team met een gecombineerde ervaring van meer dan 60 jaar in het begeleiden van particuliere investeerders. Na vele jaren bij BinckBank te hebben gewerkt, hebben wij ieder bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf van een klein fintech bedrijf tot de onbetwiste marktleider voor online beleggen in Nederland. Nu, na 16 jaar beleggers in Spanje te hebben geholpen, doen we dat nog steeds maar dan onder een andere naam, Hugo Investing.

Wij zijn er om u te begeleiden op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginner, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen een betere belegger te worden!

“We zijn gekomen waar we nu zijn door altijd uit te kijken naar onze klanten.” Kaspar Huijsman, mede-oprichter van Hugo Investing. Neem direct contact op met kaspar@hugoinvesting.com.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op ons kantoor in Marbella! Bekijk hier de website van Hugo Investing.

Wie is Hugo?

This post is also available in: Engels