Joris van der Lugt

Joris van der Lugt (1976) is een Nederlandse orthopedisch chirurg / traumatoloog die sinds 2022 met zijn gezin in Marbella woont. Hij heeft 13 jaar gewerkt in Den Haag/Zoetermeer, de laatste jaren als opleider voor de nieuwe generatie chirurgen. Hij is gespecialiseerd in heup – en knieprothesen via moderne, minimaal invasieve methoden, second opinions én robotchirurgie.

In 2019 heeft hij aan de basis gestaan van FlexClinics, een jonge onderneming die zowel in Utrecht als in Marbella/Estepona orthopedische operaties verricht. Ook heeft hij ervaring met medisch toerisme uit het buitenland vanwege wachtlijsten in de zorg. Vaak wordt een operatie in Spanje gewoon vergoed door een Nederlandse of buitenlandse zorgverzekering. Via Flexclinics zullen vanaf 2023 ook andere Nederlandse specialisten regelmatig hun diensten komen aanbieden in Marbella.

In mei 2023 is hij samen met de fysiotherapeuten en chiropracters van CostaSpine een nieuw bedrijf gestart, Marbellasportsandorthopedics.com. Deze kliniek richt zich op private, orthopedische consulten, infiltraties en (sport) orthopedische operaties.

Van der Lugt werkt daarnaast ook 2 dagen per week in Hospital Vithas Xanit Estepona voor patiënten met een Spaanse zorgverzekering.

www.jorisvanderlugt.nl

www.marbellasportsandorthopedics.com

joris@marbellasportsandorthopedics.com

+34 603115125