Ingrid van der Aa richtte in 2006 de Styling Concepts Group (SCG) op, de overkoepelende organisatie voor het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie en het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV).

Vastgoedstyling is een wereldwijd succesvol marketingconcept voor de vastgoedmarkt, met wortels in de VS (sinds 1972). Statistieken wijzen uit dat het rendement op een vaak kleine investering groot is.

Het trainersteam van het LNV TrainingsCentrum leidt cursisten op voor het Certificaat LNV Verkoopstylist. De opleidingen van de SCG zijn geschikt voor diegenen die voornemens zijn een vastgoedstylingbedrijf op te richten, of voor diegenen die naast bestaande dienstverlening de dienst vastgoedstyling willen aanbieden.
LNV vastgoedstylisten bieden diensten aan aan eigenaren van de koop of te huur staande woningen, aan makelaars, projectontwikkelaars, beleggingsmaatschappijen en woningcorporaties.

De SCG verzorgt meerdaagse opleidingen tot gecertificeerd vastgoedstylingprofessional in Nederland (Vught), België (Brasschaat) en Spanje (Marbella).
Bovendien biedt de SCG cursussen Woningfotografie aan. Deze praktijkgerichte workshops worden gegeven op locatie.

Het TrainingsCentrum van de SCG is een erkend opleidingsinstituut en in het bezit van het internationale Qfor keurmerk voor trainingsinstituten.

Ingrid van der Aa
Eigenaar
Styling Concepts Group

I: www.hetlnv.nl
I: www.traininghomestagingspain.com
E: info@stylingconceptsgroup.nl
Facebook (zakelijke pagina)
Twitter
LindedIn