Ger Vos

Society zanger én entertainer Ger Vos is al ruim twintig jaar beroepsmatig werkzaam in het topsegment van de entertainmentwereld, wereldwijd. Ger is een veel gevraagd artiest, veelal buiten pers en media om. Ger houdt zich bezig met het organiseren van events welke zich begeven op het snijvlak van top entertainment en netwerken op het hoogste niveau denkbaar. Zijn werkterrein is over de hele wereld verspreid en verzorgt met grote regelmaat optredens en grote events in Azië, Monaco, Marbella, Oostenrijk en Zwitserland.

Ger Vos Music Productions biedt met een team van specialisten een veelzijdig programma op maat en op de manier zoals de opdrachtgever wenst en past bij elke gelegenheid, publiek en locatie.

FEELING GOOD TOUR.
Evenals voorgaande, jaarlijks steeds uitverkochte edities van Ger zijn Feeling Good Tour, staat het goede doel, de eenzame ouderen weer centraal tijdens de negende editie op maandag 30 november 2020 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De combinatie van het bedrijfsleven en met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden generatie” maakt het jaarlijks mogelijk om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit!

Na afloop van het concert is er een exclusieve afterparty met live muziek voor alle VIP gasten die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. De afterparty behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de Rotterdamse havenstad. Onder het genot van een hapje en een drankje is er ruimschoots gelegenheid relaties te ontmoeten. Netwerken op topniveau!

De afgelopen jaren is Ger Vos begeleid door het orkest van Symphonica in Rosso. In 2018 is Ger de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van het Metropole Orkest en The New Symphonics die Ger ook in 2020 weer muzikaal gaan begeleiden op 30 november.

Ger Vos moet je beleven!