Geert Schaaij

Geert Schaaij (15 maart 1958), is een Nederlands beleggingsadviseur en tv- personality. Sinds 1986 is hij actief als onafhankelijk vermogensbeheerder en beleggingsadviseur. Hij is oprichter en directeur van het beleggingsadviesbureau Beursgenoten. Schaaij schrijft onder andere columns voor tijdschriften in Nederland en België en is actief in de media. De familie Schaaij heeft een breed scala deelnemingen onder haar paraplu waar ze actief bij betrokken is waaronder; Vastgoed, NPRM NV (www.dierenapotheek.nl) , Molenaar Ecologische houtindustrie NV, Aberfeld International Vermogensbeer etc.

Prijzen

Schaaij won in 2007 de Gouden Stier als ‘Beste Beleggingsexpert’ van Nederland. In 2008 won hij nog een Gouden Stier, ditmaal als ‘Beste Beursidool’ vanwege zijn adviezen over aandelen en beleggingen. Privé won Schaaij samen met zijn vrouw in 2012 een Gouden Kei, vanwege het volledig in stijl restaureren van zijn landhuis, passend in het cultuurhistorisch karakter van de omgeving.

Overige Functies

Naast directeur van Beursgenoten is Schaaij sinds 2008 voorzitter van de Raad van Toezicht voor OCRN, een praktijk voor diagnostiek en behandeling van leerstoornissen en kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek. Schaaij is ook penningmeester en vicevoorzitter bij de Willeke Alberti Foundation, een stichting die actief is om het welzijn van ouderen en mensen met lichamelijke of geestelijke beperkingen te verbeteren.

www.beursgenoten.nl
Vaart N.Z. 6
9401 GM Assen

T: 0592-316675
F: 0592-316685
E: geert@beursgenoten.nl

This post is also available in: Engels