Benjamin Nathan Jennes

Benjamin Nathan Jennes is oorspronkelijk van België afkomstig. Op driejarige leeftijd, is hij met het gezin voor het werk van zijn vader naar Zuid-Amerika verhuisd om er dan ook meer dan 10 jaar te wonen. Zijn studie rondde hij opnieuw af in België, maar trok nadien opnieuw naar het buitenland om er te gaan werken (Kaapstad, Cabo Verde, Australië, Canarische eilanden, Tarifa,..). Benjamin is jaren actief geweest in de evenementen sector en de vastgoed sector. In 2019 nam hij verschillende zaken over in Marbella, waar hij de perfecte combinatie vond tussen tussen “La Buena Vida” en business.

Momenteel is hij zaakvoerder van de volgende bedrijven:
– Cascada Marbella – www.cascadamarbella.com

Een restaurant waar je alle dagen terecht kan voor lokaal en vers eten. Maar ook beschikbaar voor evenementen dankzij onze grote capaciteit en verschillende ruimtes. Je komt er terecht in een oase van rust in Marbella. Op slechts 2 min van La Canada en toch waan je je in de Jungle.

– Marbella Yacht Charters – www.marbella-yacht-charters.com

Voor alle waterfun moet je bij MYC zijn. Van jetski tot zeilboot, van catamaran tot luxeyacht voor feestjes. Meer dan 30 jaar actief in Costa Del Sol. MYC is trotse partner van de grote hotel ketens zoals TUI, CLC, Diamonds Resort, Mc Donald,..

– Rangers Safari Tours – www.rangerssafaritours.com

Rangers Safari Tours heeft een aanbod in allerhande excursies, offroad, onroad, hiking, paddle,.. Voor fun op land moet je bij RST zijn.

Net zoals MYC, is Rangers Safari Tours al meer dan 30 jaar actief in Costa Del Sol. RST heeft een partnership met meer dan 100 hotels.

Neem gerust contact op:

+32 471 26 23 72
+34 633 142 040

LinkedIn

This post is also available in: Engels