Marbella Dutch Business Club

Covid-19

De door de Spaanse overheid extra genomen maatregelen om het verspreiden van het Covid-19 virus zoveel mogelijk tegen te gaan heeft ons als bestuur, met pijn in het hart, moeten doen besluiten om de bijeenkomst van mei niet door te laten gaan. Ook hebben wij besloten de Haringparty van 20 juni naar de zomer van 2021 te verplaatsen. Wat betreft de geplande meeting van juni, om toch het sociale aspect van onze vereniging nog zoveel mogelijk intact te houden, waarbij wij uiteraard mede afhankelijk zijn van de wellicht nog door de Spaanse overheid te nemen maatregelen, hebben wij nog geen beslissing genomen.

Wij, als bestuur, stellen de gezondheid van onze leden, partners van onze leden en overige als topprioriteit, waarbij het sociale aspect van onze vereniging in deze bijzondere tijd, helaas maar uiteraard voor moet wijken.

Laten wij hopen dat de genomen maatregelen op korte termijn de benodigde effecten gaan opleveren, zodat wij allen in goede gezondheid binnen afzienbare tijd het normale leven en onze sociale contacten binnen de MDBC, weer kunnen gaan oppakken.

Alhoewel wij elkander de komende tijd hoogstwaarschijnlijk niet fysiek gaan zien, kunnen wij elkaar altijd, in het kader van verbinding, via onze website en Facebook pagina op de hoogte houden van datgene wat ons nu dagelijks bezighoudt.

Pas goed op jullie zelf, houd voldoende afstand en blijf vooral gezond.

Secretary MDBC
Author: Secretary MDBC

Scroll naar boven